hits

Mange timer i buss

kommentarer 3 kommentarer

Da har det gått en uke siden sist jeg var innom her. Er jo  så mye som skjer nå, får jo ikke tid til å slappe av. Jeg har hatt besøk av frøken Maren Andersen denne uken her. Alltid herlig med noen kjente fjes når man er i utlandet. Kunne ønske hun kunne vært her i 6mnd. 

Maren hadde en liten beauty day. Voks og fiksing av brynå = 60kr :) Kan kje klaga då nei.

Me måtte nå feira denne nye frisyren te Maren då : 

Lykke va usikker på ka rom hu ville sove på, då blei det bare midt mellom Maren og meg :)

Her e me då i Budapest for å spille nok en turnering. 4 helger på rad nå. 

Ganske så fornøyd å komme frem etter mange timer i buss. Det tar på ja.

Fikk sett Gyør-Larvik etter finalekampen vår mot FTC, som me vant by the way :) Det va mye spørsmål om Larvik laget fra de på laget ja :) Me møte jo de i CL, så de ville jo vite litt hehe.  Larvik ser sterke ud i år og for å sei det sånn. De vant nå mod Gyør som stilte med sitt sterkeste lag. Imponerende. 

Står kje på pokalene jaffal. 4 av 4 nå, det kan me liga. 

Etter denne turneringen så va det rett på bussen tilbake til Baia Mare. Dette e altså søndag, mandag kl 09 så måtte me avgårde igjen. Me sko spille supercup mot Roman i Brasov, men før det så måtte eg jo fullføre utfordringen eg fikk. Ice bucket challenge for ALS. Eg utfordra Ole Ueland (ordfører Sola), Ida Bjørndalen, Steffen og min far.

Litt roomservice dagen før kamp. Biff og filmen Saw. 

Her har me då vunne supercupen :) Eg prøve å tørke av litt champagne fra fjeset te Alice. Min første skikkelige tittel i Baia Mare, meget fornøyd.

 

Dagen etter kampen så va det opp igjen 09 for å ta bussen til Craiova. På fredag ska me spille første seriekamp. Det e jo ganske tidlig å spille i slutten av august, men det ska bli deiligt å komme i gang nå. Oppkjøringen har vart lenge nok nå ;) 

Eg fant meg ein kompis på hotellet i Craiova då, skam herlige :

Den ballen va hans jaffal, eg sko kje få den. 

Håpe alle får ein magiske dag, så får eg komma meg opp å se litt video nå. Forberedelse te kampen på fredag. 

You Tarzan me Jane :) 

 

3 kommentarer

Camilla S

30.08.2014 kl.12:46

Hei, dere har kommet i en vanskelig gruppe i CL... Hvordan tror du det går å spille mot de lagene og spesielt Larvik du kjenner godt til? Du er en veldig flink håndballspiller og jeg håper at du blir kåret til verdens beste håndballspiller i 2015! Ps: vi kjenner kanskje ikke hverandre, men jeg føler at jeg er glad i deg! Du er et godt forbilde!!!!❤️😄

Camilla Herrem

30.08.2014 kl.14:54

Camilla S: Det blir svært tøft i CL. Larvik har ett utrolig sterkt lag i år, så det blir den tøffeste kampen ja. Vi må bare konsentrere oss om oss selv, ikke tenke så mye på de andre lagene. Det viktigste e jo å komme videre fra gruppen.

Camilla S

31.08.2014 kl.09:56

Ja, dere har fått en veldig vanskelig gruppe! Jeg tror dere har en veldig stor sjanse til å slå Metz, men de andre lagene må dere jobbe hardt for! Hvordan går det med foten din nå og jeg har sett deg spille for HCM Baia Mare på youtube! Det ser ut som du trives der og banens beste var fortjent! Gratulerer! Håper du er superfrisk nå og klar til EM!❤️

Skriv en ny kommentar