hits

Nye venner og ny bil ;)

kommentarer

Lykke har fått seg nye venner :) Elena (til venstre på bilde) har endelig hentet hunden sin fra Makedonia. Det er ikke den lille tassen som humper på Lykke, men det er en kjempe søt golden retriver. Hunden som ble forelsket i Lykke er treneren sin hund, Cookie. Datteren til treneren ( Eliza) som er til høyre på bildet  spiller sammen med meg. Det gjør også Elena. Steffen fant en fotballbane som ikke ble brukt så mye, så da blir den brukt til en liten hundepark. 

Endelig noen å leke med :) 

#Selfie #RekkerTunge

Det va ei sliden jenta som kom hjem fra "hundeparken". Min lille sjønnas

 

I dag så hadde me faktisk bare 1 trening, så då kjørte eg på med intervaller på møllå. Me springe ganske mye inne i hall her, både vanlige intervaller og håndball intervaller. Eg syns jo at det e ganske kjekt å løpe på møllen (når eg velge sjøl ka eg ska gjør ja ). Eg sprang 3 minuttere, men eg va ganske fornøyd at eg låg på samme nivå nå som før (16 km/t). Det føltes ganske bra etter at eg va ferdig me treningen, sliten som pokker, men digg. Det eg ikkje visste va at me sko pigameg springe intervaller på treningen og.. Kjenne at eg har løpt en del i dag ja :)Ferdig :) Skam rød i fjeset, men sånn e det når man e sliden og når det kje e någe som helst luft der inne.  Va jo sikkert 30 grader ute i dag, og air condition e kje så kult å ha på ;)
Etter trening så va det rett te Mitsubishi for å hente bilene våre. Dette e ein ny sponsor te Baia Mare, me kan jo kje klaga på det :) 

Gjett ka farge eg fikk då ?? Oh yes, my favorite color.

Watch out Petter Solberg, here i come ;)

 

I morgen e det avgårde te ny kamp. Me satse selvfølgelig på ein ny seier. Me har nå ennå en del å gå på, men syns det går bedre og bedre med oss som ett lag nå. Det e ein fin blanding mellom russisk, rumensk, norsk, brasiliansk og makedonsk, så då skjønne dåkk at det kje bare bare å prate med kverandre ;)

 

Har lyst å avslutte med denne i dag, syns den va ganske så bra :)

  

Håpe alle får ein magiske helg :)

Stor klem 
 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar