hits

Lykkelig

kommentarer 5 kommentarer

Eg e så lykkelige. Dropsen ska sende smågodt te Steffen og meg her i Romania. Det e det beste smågodtet i heile verden. E det någe eg savne så e det snob og spesielt smågodt. 

Tusen takk Kjetil Hamre :) #Dropsen

Så hadde me og fotoshoot med Baia Mare. 

Herlige gjeng :)

Endelig fant eg ein plass som hadde sjokoladefondant :) Meget MEGET fornøyd :)Dette e resturanten Steffen og meg va på. Castel Transilvania

Den eine fridagen me hadde så gikk eg å trente litt styrke. Det e merkelig det der, man klage over at man e sliten osv, men man klare jo aldri å sitta i ro. En dag uten trening er en dag uten mening.

Måtte ty te ein alternativ løsning når de ikkje hadde ett belte som passa te meg. Det funka litt, men tror nok eg må bestile mitt eget belte ja. Funke kje akkurat i lengden dette her. 

Det va kje så veldig mange som va å trente styrke på en søndag, så hadde hele plassen for meg selv. Det e alltid deiligt. 

Steffen in action :) De spilte på mandag og vant sin andre hjemmekamp. Steffen har gjort det veldig bra te nå, må sei eg e ganske stolt over han. De har ett veldig bra lag, og de kjempe som pokker i kver kamp. 

Ei aen dama eg e sykt stolt over e hu her 

Marta Tomac

Hu har vært ute nå i ca 14 mnd pga en hæl og skulderskade. På onsdag va hu på banen mot Oppsal. Hu hadde ett langskudd som suste i mål og det va godt å se at skulderen holdt. Nå glede eg meg te å se hu banen i kver kamp fremover. Syns du har vært utrolig flink Marta. Hu va på trening kver einaste dag, og va det någe spesielt me trengte så va hu der. Ein meget god kaptein for Byåsen må eg sei. Lykke te videre i kampene Marta og Byåsen, eg heie på dåkk. Dåkk klare sølv i år og, eg har troen.

 

Akkurat nå så e me i Brasov. Dette blir ein ganske så tøff kamp siden de har ett meget bra lag. Det jo dette som e gøy då, eg lige å spille mot de beste lagene. Satse på at me har det beste laget å stikke av med seieren. Det her e ein viktig kamp for oss. Me må bevise for oss sjøl nå at me står samen som ett lag, og ikkje minst spille som ett lag. Eg har troen på at me stikke av med 3 poeng :) Ja, her i Romania e det 3 poeng, ikkje 2 :)

Nå e det natta her. 

Sjallabais

LOVE5 kommentarer

16.09.2014 kl.23:24

Så kult Camilla. Et stort ønske: Kunne du skaffet meg den blå drakta og noen bilder av 77#Mare når sesongen er over. Samler på orginale drakter og kunne tenkt meg hennes :)

Kine Kvalsund

17.09.2014 kl.00:00

Hei :) så gøy at du blogger! Et tips kan være hvordan du trener feks fysisk egentrening?:)

Pelle

17.09.2014 kl.08:41

Legg på noen skiver på stanga du, før du bekymrer deg for belte.

Camilla Herrem

17.09.2014 kl.09:39

Pelle: Trene me 95kg i knebøy, så tror kje du trenge å bekymre deg over det lille venn.

Pelle

17.09.2014 kl.13:45

95 kg er oppvarmingsvekter.

Skriv en ny kommentar