hits

Attitude

kommentarer 3 kommentarer

Det har vært ein merkelig uke dette her. Vi gikk på vår første "smell" mot Brasov, tapte med 1 mål. Dette var en kamp vi burde vunnet, og vi ledet nesten hele kampen. Det viktigste er jo å lede når kampen er slutt, men det skjedde nå ikke her. Thats life, vi måtte bare prøve å legge den kampen bak oss, siden det var ny kamp om 3 dager. 


Ikke akkurat kjempe fornøyd etter tapet..  Trengte 1 min for meg selv. 

Dagen etter kampen så dro vi til neste plass, jeg husker ike navnet på byen vi var i. Stemningen var ikke helt på topp, men vi måtte nå bare bruke de neste dagene til å finne ut hva vi kunne gjøre bedre.

Vi dro faktisk til en dyrepark da, det var jo ganske koseligt. 


Bursdag :)

 

Lørdagen kom og ny kamp ventet oss. Denne vant vi med 20 mål. Jeg startet kampen med 2 bom( 2 håpløse skudd), men etter de så ble det 8 mål på meg. Etter kampen så gikk vi jo inn i garderoben for å gjøre oss klar til hjemturen. Jeg fikk beskjed om og ikke dusje enda siden treneren ville komme inn for å si noen ord. Han gjør aldri dette, så da tenkte jeg at det måtte være noe spesielt, og det var det. Han gav beskjed at han ikke skulle være vår trener lengre. Alle satt bare der i sjokk og visste ikke hva man skulle gjøre eller si.  Stemningen var igjen meget dårlig. Det ble en laaang busstur hjem til Baia Mare. 

Da er alltid godt å komme hjem til Steffen og Lykke. 
Søndagen kom og Steffens Minaur skulle spille kamp. Denne kampen ble vel aldri spennende siden de gikk raskt opp i ledelsen og ledet med 8-10 mål hele kampen. De har ett meget bra lag Minaur, og det er alltid gøy når de spiller. Snakk om å fighte i 60 min. Her har vi noe å lære :)

Mandag : Treneren som sluttet kom tilbake til Baia Mare for å bli vår trener igjen. Dette fikk vi vite mandag kveld. Som sagt, det har vært en lang uke og det har vært mye som har skjedd. Nå er jeg bare glad for at "Buca" (treneren) er tilbake igjen og vi kan fokusere på det som skjer fremover. Vi har ett tøft program. Nå starter snart CL og da blir det bare tøffe kamper. Vi spiller mot  Lublin, Metz og Larvik. Tre meget sterke lag.

Nå må vi bare reise oss og fighte gjennom hver eneste kamp. Det er nå det starter og vi må være klar. For meg handler mye om hvordan man er på banen. Man står på i hvert eneste angrep og forsvar, det skal gjøre vondt hvis du kommer inn i min sone. Vi må vise en attitude som skremmer motstanderen å vise glede når vi gjør noe bra. Vi må backe opp hverandre hvis vi sliter å gi ros når man gjør noe bra. Vi må stå sammen som ett lag gjennom 60 min. Om vi leder eller ligger under så kan vi ikke forandre vår holdning, vi må gi 100% uansett. Om man sitter på benken eller om man er på banen så har det ingenting å si, for vi er ett lag som må vise for oss selv og andre at vi står sammen. Attitude is everything.
Now, let`s kick some ass :)

Sjallabais alle sammen.

 

3 kommentarer

kirsten

24.09.2014 kl.09:33

Ja det ser ut som dere har hatt en tøff uke, det går nok bra for snille jenter, kjekt å følge med på bloggen din, gla i dokker alle 3

24.09.2014 kl.12:47

Hei Camilla,

Jeg er en fan HCM Baia Mare og bare ønsker å fortelle deg: ikke være opprørt over at du kommer til HCM. I Baia Mare er det mange spesielle mennesker som setter pris på deg. Vi ser frem til å se deg igjen med ditt vakre smil feltet.

Ingrid Elena

25.09.2014 kl.18:24

Synes du ska ha lysebrunt:) glede meg til å se deg i møbelringencup, tidenes stjerna!!

Skriv en ny kommentar